Ze zápisníku El Capitano

Zář 25

Los 2019/20

první neviditelné, ale o to důležitější, bitvy této sezóny již byly vybojovány na administrativním poli a je na čase za zvuku bubnů rozvinout prapory, oprášit šachovnice, naládovat nové baterky do hodin a znalosti koncovek do hlavy. Jak jsem již předeslal stavíme letos 2 družstva a proto nebudu zdržovat básnickými obraty a vrhnu se rovnou na "A"...

rok se s rokem sešel a opět všichni vidíme, že obilí je v sýpkách, vlaštovky na drátech a PET lahve v kamnech, a tak je nejvyšší čas opět oprášit šachovnice, připomenout si první tahy zrychleného draka (prosím zejména Jardu aby si to nastudoval až ke klíčovému tahu d5 :)) a přečíst si kvalitní šachovou literaturu.

tak jsme uzavřeli letošní sezonu družstev porážkou v Kdyni 5:3, která ale nic neřešila a byla víceméně čestná neb jsme do Kdyně jeli klasicky s dvojicí juniorů.

protože od minulé neděle již na šachových hodinách našeho kalendáře spadl praporek mnohokrát, předpokládám, že všichni víte jak vlastně dopadl náš bohatýrský zápas s Tachovem.

jak jsem již psal na začátku září, po strništích se prohání podzimní větry, rána jsou již chladná a z ulic zmizely minisukně. To vše naznačuje, že se blíží nová šachová sezona.V příloze posílám rozpis a detaily k naší soutěži. Ve zkratce to bude asi takto:
14.10. - 1.kolo - Tachov - doma
4.11. - 2.kolo - ŠK 64 - doma...

rok se s rokem sešel a opět všichni vidíme, že obilí je v sýpkách, vlaštovky na drátech a PET lahve v kamnech, a tak je nejvyšší čas opět oprášit šachovnice, připomenout si první tahy zrychleného draka a přečíst si kvalitní šachovou literaturu.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky